Welkom bij Strooizout bezorgen.nl bestel goedkoop strooizout online!

TEL: (+31) 088 101 91 90 | info@strooizoutbezorgen.nl

belgie Nederland

Dooikorrels

Dooikorrels nodig? Bestel ze gemakkelijk en snel bij Strooizout Bezorgen! De dooikorrels zijn uit voorraad leverbaar en kunnen, wanneer u voor 16:00 bestelt, de volgende werkdag al kosteloos worden geleverd.

Werking van dooikorrels

De dooikorrels die wij leveren zijn van actief granulaat, zonder zoutcomponenten. Dit granulaat zorgt voor de snelle werking tegen de sneeuw of ijs. Onze dooikorrels hebben een zeer lange werking, dienen dus niet met regelmaat gestrooid te worden en werken tot wel -50°C. Dooikorrels werken tot wel 30 keer sneller dan strooizout. Daarnaast kunnen dooikorrels tot wel 150 keer hun eigen gewicht doen smelten en zijn hierdoor de ideale oplossing voor het doen smelten van de sneeuw of het ijs. De werking van dooikorrels blijft tot wel 48uur na het strooien actief!

Preventief gebruik

Dooikorrels zijn ook zeer goed preventief te gebruiken. Mocht er een sneeuwbui aan zitten te komen of gaat het ‘s nachts vriezen, strooi dan wat dooikorrels van te voren op het oppervlak dat u wil bestrijden. Zodra de sneeuw valt op het oppervlak of het probeert te bevriezen, beginnen de dooikorrels hun werk te dcoen en zorgen ervoor dat de sneeuw niet blijft liggen of dat het glad wordt.

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 10

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 10

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in